QUUBE - İlk ve Sadece Kuantuma Dayanıklı Ekosistem

QUUBE ilk ve tek kuantum esnek ekosistemdir


Hasil gambar untuk QUUBE

Dünya hızlı değişiyor. Sadece fantezi yazarlarının hayal gücünde var olan yeni teknolojiler hayatımızı kesiyor. Bilgisayarların çağı 80 yıldan daha kısa bir süre önce başladı ve bugün hemen hemen her ailede ilk çok aşamalı bilgisayardan çok daha hızlı olan birkaç işlemci cihazı var. Bu araç, yerel ve küresel ağların oluşturulması, veri toplama ve işlemenin olağanüstü yeteneklerini sergileyen, daha önce kullanıcılar tarafından kullanılamayan bir rahatlık seviyesine ulaşılmasıyla ilişkilendirilmiştir.


1965 yılında, Intel ortak kurucusu Gordon Moore, bilgisayar performansının iki yılda iki katına çıktığını fark etti. Böyle ilginç bir ilişki "Moore Yasası" olarak adlandırılır. Bu yasa, geleneksel bilgisayar endüstrisinde 2011'den önce tüm pazar katılımcıları için baskın teknik zorluk haline gelmesi için kabul edildi. 2011 yılında, bilgisayar imalat sanayii fiziksel bir kısıtlama problemiyle karşı karşıya kaldı. İşlemcinin çok sayıda transistörle senkron çalışması garanti edilemez.

Piyasaya Genel Bakış:
Kripto para birimi değişimi, kripto para birimi piyasa katılımcılarının kripto para birimlerini belirli bir oranda alıp satabilecekleri bir platformdur. Cryptocurrency borsaları işlem yapmaya uygundur, çünkü borsalar döviz kurlarındaki dalgalanmalardan faydalanabilir. Cryptocurrency oynaklığı borsadaki dalgalanmalardan çok daha yüksektir, bu nedenle trader'lar kısa sürede büyük karlar elde etme şansına sahipler.
Yatırımcılar, madenciler, yatırımcılar ve fiat para birimlerini değiştirmek zorunda kalan diğer insanlar kripto para birimleri kullanır ve bunun tersine kripto para birimlerini kâr elde etmek için ya da fonlarını gerekli akarsu (fiat veya kripto) için takas etmek için kullanırlar.

sorun:

Devlet düzenlemelerini ifade eder. Yakın gelecekte, mevcut tüm dijital para birimlerinin FATF (Finansal Eylem Görev Gücü) tarafından önerilen şartlara uyması gerekecektir. Günümüzün dijital döviz bozdurma özellikleri için gereksinimleri isteğe bağlıdır. Genelde yeni üyelerin kaydı ve platformdaki şüpheli işlemlerin raporlanmasını içerir. Bazı hükümetler kripto para birimi değiş tokuşları tanımlar.

ABD yasal sistemi aşağıdaki şartları gerektirir:

Kullanıcılar tanımlanmalı.
Cryptocurrency borsaları, işlemlerin hükümetini 10.000 ABD Dolarından fazla bir şekilde bildirmelidir.
İşlemlerle ilgili bilgiler borsa tarafından tutulmalıdır. Araştırmacılar, 2017 yılında kripto para birimi döviz işlemlerinin kripto para birimleri ile olan işlemlerinde 1,8 milyar dolar kazandığı istatistiklerine göre kullandılar. Bu kar sadece maliyetleri içerir.
Cryptocurrency borsaları hükümeti şüpheli işlemlerle ilgili olarak bilgilendirmelidir.
Hükümet, yasa dışı yollardan edinilmesi gereken fiat ve şifreleme parası varlıklarına el koyma hakkına sahiptir.
3.000 ABD dolarından fazlasını satın alan veya satan bir kullanıcının doğrulanması gerekir.

Bugünün yarının sorununa çözümü:
Hızlı teknolojik ilerleme çağında, pratik faydalar çok önemlidir. Kuantum sonrası döneme ilişkin iddialı projenin altında yatan fikir, dünyadaki blockchain teknolojisi için gerçek bir tehdit teşkil eden kuantum hesaplama gücünün potansiyel tehditlerini ve etkilerini ortaya çıkardıktan sonra doğdu. QUUBE Exchange, DLT'nin gelecekte oluşabilecek tehlikelere karşı en başından beri kuruldu.

İkna edici güvenlik önlemleri çok fazla çalışma gerektirir. İlerlemenin hızı artmaya devam ettikçe, afet önleme çabaları çok popüler hale geliyor. QUUBE, 2018 yılında karşı saldırılara karşı dirençli olan ve o zamandan beri kriptografik alanları daha güvenli ve güvenilir kılmaya yönelik araştırmaları durdurmayan ilk deneme sürümünü yayımladı.

QUUBE ürün
Projenin ana ürünleri:
STO pazarı için tasarlanmış, kuantuma dayanıklı QRP blok zinciri. Kuantum Kripto Para Birimi Değişimi QUUBE
STO / IEO Başlatıcı

İş modeli:
Project Future kullanıcıları, şimdi beş yıl boyunca kullanmak zorunda kalacakları hizmetler için ödeme yapıyor.
KUBEV Kripto para biriminin, yıllık 1 milyar dolardan fazla karı olan en büyük varlık ve kripto para birimi belirteçlerinden biri olan yeni STO pazarına girmesi bekleniyor.
QUUBE Launchpad, başarı maliyetine bağlı olarak motive edilen güvenlik belirteçleri oluşturmanıza ve projeleri dönüştürmek için para toplamanıza olanak tanır.
Kuantuma dayanıklı blok zinciri, kullanıcının dengesi hakkında bilgiler dahil olmak üzere tüm etkinlikleri ve ticari dergileri kaydetmek için tasarlanmıştır. Kamusal güvenlik teklifleri sunmak ve STO / IEO kampanyalarına erişim sağlamak için rezervasyonlarda QRP belirteçleri kullanılmalıdır.

Kripto cüzdan pazarına genel bakış
Ana kripto cüzdanının tipolojisi ve ilkeleri
Kripto Cüzdan, çeşitli ek hizmetler ve teknik özellikler sağlayan çok işlevli bir uygulama olan anahtar yönetimi için geliştirilen bir program olarak kabul edilebilir. İşlevi, basit bir şifreleme para depolama alanının ötesine geçer. Tüm kripto para birimleri, farklı kriterlere göre gruplara ayrılabilir: güvenlik seviyesi, kripto para birimi saklama özellikleri, mevcut kripto para birimleri vb.

Ana kripto cüzdan tipi
Kriptografik cüzdanların ana türleri:
“Soğuk Şifreli Cüzdan”. Bu tür "soğuk" şifreleme para depolama alanı şu anda depolamanın en güvenli yolu olarak kabul edilmektedir. İki tür cüzdan var:
Donanım cüzdanı (Ledger, Trezor, KeepKey, Cool Wallet, Digital Box). Bu araçlar, herhangi bir yere transfer etme yeteneği sağlayan yerel özel anahtarlar sağlar. Korumalı çip, sistemi yırtılma ve virüslerden korumak için özel olarak kullanılır. İşlemler bir PIN kodu ile onaylanır ve m-cüzdan'a erişimi geri yüklemek için özel bir hatırlatıcı cümle oluşturulur.
Kripto kağıdı cüzdanı. Bu açık bir bitcoin adresi ve QR kodu ve sayı ve harflerin bir kombinasyonu şeklinde basılmış özel bir anahtardır. M-cüzdan özel servisler tarafından yapılır (bitaddress.org).
Yerel cüzdan Özel anahtarlar oluşturulduğunda ve kullanıcının yerel aygıtında depolandığından, kullanıcılara varlıkları üzerinde tam kontrol sağlayan güvenli bir kripto para birimi depolama yöntemi.

Cryptocurrency cüzdan yapısı:
Bir kripto para birimi için toplam kripto para birimi sayısı 28.2 milyona (yazı yazarken) ulaştı.
Aynı zamanda, cryptocurrency cüzdanlarının kullanıcılarının sayısı, cryptocurrency cüzdanlarının sayısından daha azdır. Araştırmaya göre, mevcut şifreleme para birimlerinin% 70'inden fazlası kullanılmıyor (şifreleme para birimlerinde depolanan varlıklara erişim kaybı var). Bu arada, birçok kripto varlığı sahibi, çeşitli tiplerde birkaç kripto cüzdanına sahiptir ve ayrıca diğer dijital varlıkları depolamak için kripto cüzdanları vardır.

Cryptocurrency döviz değişiminin yararlarının faktörleri:
  • İşlem ücreti
  • QRP STO / IEO servis belirteçleri siparişi
  • Launchpad Başarı Maliyetleri

  • QRP belirteci özeti:İlk bahis için QRP belirteçleri seçildi. Markerin, Ethereum blockchain kullanılarak ERC-20 standardına göre başlatılması planlanmaktadır. QRP belirteci, STO / IEO hizmetleri için sağlanan stok piyangolarında kullanılan bir belirteç işlevine sahiptir. QRP belirtecinin dışında başka bir yol olmayacak.
Jeton Fiyatı: 0.5 $
QRP token lansmanı planlandı: 250 milyon s
Servis istasyonları için yakıt / IEO: faydalı tip
Engelleme süresi yoktur
QRP platformunda satılık: 175.000
Tarih: Eylül 2019

Tokenomik:
ICO'nun STO / IEO kampanyasını başlatmak için yatırımcı fonları sağlaması bekleniyor. Depolanan belirteç, dağıtım tarihine kadar değerlendirme ve promosyon süresi boyunca engellenir. Desteklenen varlıklar veya var olmayanlar dahil tüm simgeler için bir ücret gereklidir. Asgari teklif, teklif edilmesine izin verilen 500.000 ABD Dolarına eşdeğer asgari sermayenin% 0.3'ü olan 1.500 ABD Dolarıdır.
% 70: STO / ICO-IEO platform hizmetleri
% 20: pazarlama
% 10: takım

ICO sırasında beklenen fon dağılımı aşağıdaki şemada gösterilmektedir:
  • % 40: Blockchain Ar-Ge ve Geliştirme Laboratuvarı
  • % 30: yazılım değişimi
  • % 20: Kuantum Anahtar Dağıtım Hosting
  • % 5: pazarlama
  • % 5: marj ticareti terminali
  • 2014 - Özel bir ticaret terminalinin geliştirilmesi
  • 2015 - C-Sharp ticaret sisteminin ve toplama makinelerinin geliştirilmesi
  • 2016 - Crypto Exchange terminalinin geliştirilmesi
  • 2017 - Ticaret platformu PRO
  • 2018 T - Kuantum Teknolojisi - QKD Sistem Uygulaması
  • 2018 Q2 - KÜP İLİŞKİLERİ FONU
  • 2019 2. Çeyrek - Kuantum ve Roadshow Exchange'in Sunumu
  • 2019 Q3 - ERC20 blok zincirinin nicel olarak sürdürülebilir bir lansmanının geliştirilmesi
  • 2019 Q2-3 - QUUBE Exchange STO Başlatma Paneli
  • 2019 4. Çeyrek - QUUBE Exchange STO / IEO hizmetinin başlatılması
  • 2020 Q2 - Kuantuma dayanıklı blok zinciri protokolünün sunumu, takas belirteçleri
  • 2020 Q3 - QUUBE PRO STO Ticaret ve AI terminalleri
  • BİLGİ:
  • Jonathan Austin: Küba Başkanı
  • ENZO: CEO
  • Anthony H.K. LAI, CA: Baş Finans Sorumlusu
  • Jonathan Zhang: Eğitim Programı
  • Malcolm Tan: STO Danışmanı
  • Kevin Pang: CBDO Asya
  • Rennie Sng: blockchain topluluğu
  • Pshenin Dmitry: CBDO
  • Andrey Zienko: Teknik Direktör
  • Rudolph Goldenberg: Marka Müdürü
  • Seville Bayer: CMO
  • Bu sefer QUUBE projesi hakkında yazdığım tek şey bu, bu proje hakkında bilgi edinmek isteyenler için faydalı olacağını umuyorum.


  • QUUBE projesi hakkında daha fazla bilgi için. Aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:
Yazar: elmanta04


  Cüzdan Adresi: 0x2133DE7E674296CD7D38A7eD738ff1aB6F783E78

Komentar

Postingan populer dari blog ini

(2Ether) Ein stabiles ETHEREUM FORUM

KAPPI Network

Tokenswim