NEXXUS REWARDS

NEXXUS REWARDS Comunitate de cadouri globale


despre

Cryptocurrency necesită, dar mai mulți oameni trebuie să înțeleagă pentru a fi cu adevărat transformațional. Nexxus a ales să sprijine servicii concepute pentru a ajuta la popularizarea criptomonedei. Ele se învârt în jurul recompenselor Nexxus - comunitatea globală a recompenselor. Programul de fidelizare a comercianților rezolvă mai multe probleme unice care pot fi rezolvate prin tehnologia blockchain. Deoarece Nexxus Rewards soluționează unele probleme specifice industriei, aceasta va ajuta la o adoptare generală a criptomonedelor.

Tehnologia de bază este Nexxus Rewards - o comunitate globală de recompense. Nexxus Rewards facilitează utilizarea criptomonedei cu interacțiuni câștig-câștig pentru comercianți, cumpărători și comunități locale. Cumpărătorii au aplicații mobile și desktop pentru a găsi comercianți Nexxus pentru a colecta și schimba puncte ale Premiului Nexxus. Nexxus Merchants are reclame promoționale Nexxus în magazinele lor. Tehnologia Nexxus Rewards a început cu actualii vânzători de beta

Comercianții Nexxus vă pot ajuta de la toate tipurile de afaceri din comunitate, cum ar fi brutării, saloane, restaurante, buticuri, curățare la uscat, interziceri de magazine, magazine de flori, magazine de suveniruri, cafenele, mese de pizza, conexiuni burger, magazine de iaurturi congelate, magazine alimentare, magazine alimentare, servicii stații , măcelari, centre de jocuri, golf în miniatură, concerte, îmbunătățiri la domiciliu, imobiliare, dealeri auto etc.

Nexxus Rewards este prima tehnologie globală de fidelizare a premiilor pentru bitcoin și alte criptocurrency de top. Nexxus Rewards întâlnește oameni în care astăzi sunt cei mai confortabili prin acceptarea monedelor fiat locale și, în final, aducându-le la valorile criptomonedei.

Nexxus Rewards intenționează să se dezvolte exploziv în întreaga lume cu o forță de vânzare directă independentă aprobată și certificată, concepută pentru a crea o masă critică în comunitatea locală pentru a oferi cumpărători suficienți pentru comercianți și comercianți suficienți pentru cumpărători.

Partenerul Nexxus are un istoric puternic tehnologic și a dezvoltat toate tehnologiile interne de-a lungul anilor. Toate tehnologiile, inclusiv sistemul de recompense globale Nexxus și multe servicii de asistență, cum ar fi sistemul de gestionare a învățării universității Nexxus (LMS), sistemul Nexxus Barter și sistemul de gestionare a vânzărilor directe, sunt toate dezvoltate, dezvoltate și activate de Nexxus fără a necesita foarte mulți bani. pentru funcționalitate critică. Acest lucru permite Nexxus să se miște rapid cu îmbunătățiri și îmbunătățiri pentru a satisface nevoile mediului.

PROBLEMA

Cea mai bună problemă locală. Cele mai bune organizații de caritate și organizații non-profit locale din comunitate, atât în ​​bucătăriile locale cu supă pentru a hrăni adăposturile, adăposturile locale pentru a proteja femeile bătute, fie adăposturile locale pentru animale care sunt necesare.

Cu toate acestea, aceste programe sunt prea des finanțate și împiedicate de birocrația guvernamentală, cheltuind costuri excesive și cheltuind donații la timp.

Întreprinderile mici și mijlocii oferă majoritatea locurilor de muncă, iar cele mai importante nevoi ale acestora sunt comunitatea. Un procent mai mare din fiecare dolar cheltuit cu o afacere locală rămâne în comunitatea locală. Dar se luptă să concureze cu companii mari, magazine mari și lanțuri naționale.

20% dintre întreprinderile mici nu reușesc în primul an. 30% nu reușesc în al doilea an, iar 50% din întreprinderile mici nu reușesc după 5 ani.

SOLUȚII

Organizațiile de caritate obțin o strângere de fonduri destinată fondului care este folosit pentru a-și finanța obiectivele sociale care nu se limitează la o rețea de cumpărători la care se face referire la nesfârșit, care le spun prietenilor lor și care le spun prietenilor și ... puteți obține o căutare.

Comercianții obțin și păstrează noi clienți cu soluții de marketing care se cumpără gratuit și nu cumpără unde nu plătesc nimic înainte de vânzare, iar compilarea pe care o plătesc își cer propriile prețuri.

Cumpărătorii colectează și schimbă puncte de recompensă Nexxus distribuite ca numerar de la toți comercianții primiți. Acest dolar de cumpărături gratuit este doar pentru cumpărături și partajare cu prietenii lor.

Tehnologia Premiului Nexxus trebuie să fie pregătită pentru producția de bani cu dezvoltarea și testarea produselor pentru piața finalizată

TOKENOMICS

Nexxus Token are o cerere de cumpărător implicită din moneda internă a Premiului Nexxus. Fiecare achiziție în orice monedă care conduce cumpărăturile cumpărătorului și valoarea jetonului Nexxus. Obțineți din banii folosiți pentru achiziții, obțineți premii în numerar oferite de vânzătorii automatici cumpărați de pe piață în jetonul Nexxus.

De exemplu, dacă un comerciant oferă un premiu de 10% înapoi, iar cumpărătorul cheltuiește 100 de dolari, Nexxus Rewards ia 10 dolari de la comerciant și cumpără token Nexxus de 10 dolari de la bursa publică. Posibil să cumpărați milioane de dolari în fiecare zi de la Punctele Nexxus.

Similar cu monedele Ether utilizate de Ethereum, token-urile Nexxus au utilizări ca monedă internă pentru recompense Nexxus și pot crește valoarea unei compilări folosind soluțiile Nexxus Rewards pentru a crește la nivel mondial. Ethereum oferă servicii de marketing pentru programatorii de piață, în timp ce Nexxus oferă servicii de marketing pentru o piață mult mai mare de comercianți și cumpărători.

VÂNZĂRI TOKEN

Nexxus Token va începe în curând vânzările publice.
Token-urile Nexxus 50M sunt oferite la un preț de 0,20 USD fiecare cu un
CUMPĂRĂ 1.00 USD garantat din tranzacții de cumpărături
SIMBOL: NXX - Token Nexxus
TIPURI DE TOKEN: Token Utility ERC20
RATA DE SCHIMB: 1 USD = 5 NXX
SUPLIMENTARE TOTALĂ: 375.000.000
VÂNZĂRI TOKENS: 50.000.000
CAP SOFT / HARD: 2 milioane USD - 10 milioane USD

Distribuție de jetoane

SUPLIMENTARE TOTALĂ: 375.000.000

ANGEL: 98.000.000 - 26%

Nexxus Token este emis investitorilor inițiali pentru capitalul inițial.

CERCETARE: 56.000.000 - 15%

Nexxus Token publică pentru participanții din faza de cercetare tehnologică și faza și proiectarea înainte de dezvoltarea platformei tehnologice.

EVANGELIST: 69.000.000 - 18%

Tokenele Nexxus sunt emise evanghelistilor care contribuie în timpul dezvoltării, evaluării și comercializării produselor de educație timpurie.

DISTRIBUȚIE: 243.000.000 - 65%

Token Nexxus s-a lansat pentru proiectarea, dezvoltarea, testarea și îmbunătățirea ecosistemului Nexxus de la serviciile de cryptocurrency.

VÂNZĂRI TOKEN: 50.000.000 - 13%
RAPORT: 82.000.000 - 22%

Tokenul Nexxus este extraordinar și este rezervat pentru creșterea vânzărilor acestui jeton digital și pentru dezvoltarea rețelei de comercianți Nexxus.

Utilizarea fondurilor

FONDURI TOTALE: 10.000.000 USD
PERSONAL DE VÂNZĂRI: 50,0% - 5.000.000 USD
PERSONALUL ADMIN: 15,0% - 1.500.000 USD
AD: 12,5% - 1.250.000 USD
MARKETING: 5,0% - 500 000 USD
RELAȚII COMUNITARE: 5,0% - 500 000 USD
CONFERINȚĂ INDUSTRIALĂ: 5,0% - 500 000 USD
TAXA DE CAPITAL: 5,0% - 500 000 USD
BIROU ȘI SUPLIMENTARE: 2,5% - 250.000 USD

echipă

Robert A. Wood: Fondator și CEO
W. Terry Howell: Ed.D. gânguri
RICHARD LEBLANC: Director de marketing
Joseph Prescia: Director național de vânzări
Gary Berriochoa, VP de dezvoltare a afacerilor
Mike Sorensen, director tehnologic
Bill Richardson, controlor financiar
Michael Bailey, director de localizare
Richard LeBlanc, director de creație


#NexxusRewards #realbusiness #cryptocurrency #Comentarii #CustomerLoyalty #venture


Pentru mai multe informații, faceți clic pe linkul de mai jos:



Autor: elmanta04
Adresa portofel: 0x2133DE7E674296CD7D38A7eD738ff1aB6F783E78

Komentar

Postingan populer dari blog ini

(2Ether) Ein stabiles ETHEREUM FORUM

KAPPI Network

Tokenswim