PAYEERCOIN

PAYEERCOIN

PAYEERCOIN (PYC) hakkında

Payeercoin (PYC) yeni bir düşünce, yaşama ve iletişim şeklidir. Modern zamanlarda küresel köylerde yaşıyoruz. Bu yüzden hepimiz dünyanın para birimleri etrafında birleşmeliyiz. PYC, standartlaştırılmış çevrimiçi kimliğe sahip merkezi olmayan bir ekosistem oluşturmayı amaçlayan küresel bir para birimi çözümüdür. PYC, güvenilir bir ekosistem kurmanın altyapısı olan çeşitli ve entegre bir dağıtılmış güven ağıdır. Kripto para birimlerinin hemen ödenmesini sağlayan bir teknoloji için küresel bir patent bekliyor. Kolayca bütünleşen ve hazır PYC'yi hazırlayan bir API geliştiriyoruz. Bu, bir e-ticaret sisteminin anında ödeme sağlamasına izin vermenin kolay olduğu anlamına gelir.
PYC insanlar ve günlük kullanım için tasarlanmış bir kripto para birimidir. Kişilere ve iş yerlerine mahremiyeti koruyarak doğrudan ticaret yapmalarına hızlı, etkili ve merkezi olmayan bir yol sağlamak için orijinal Ethereum blok zincirini geliştirme hedefini gerçekleştirmeyi amaçlamak . Bu,% 100 açık kaynaklı yazılımdır, ICO tarafından finanse edilen özel bir şirket değildir. Geliştirme ve pazarlama çalışmaları, binlerce gönüllü topluluk üyesi tarafından desteklenmektedir. Dağıtılmış Ödeme Sisteminin Kısaltması. Amaç topluluğa odaklanmak ve varlıkları izinsiz girişlerden korumaktır. Yenilikçi tanıtım ve kitle benimseme uzun vadeli hedeflerimizdir, diğerlerinin blok zincirine katkıda bulunmaları için bir ekosistem geliştirir. Amacımız, kullanıcıların gün boyunca sanal makineleri ve cüzdanları kontrol ederek zaman kaybetmelerini önlemektir.
PYC, dikkate değer bir vizyona sahip büyük bir ekip tarafından yaratılmıştır. Başka bir deyişle, gerçek para birimi gereksinimlerinizi karşılayabilecek bir şifreleme para birimi oluşturun. Yüzlerce yıldır, merkez bankaları küresel ekonomiyi istikrarsızlık, cr işgal altındaki kapitalizm, gerilmiş savaşlar, devasa hükümetler ve devlet destekli Fiat'ın sürdürülemez sistemi ile daha da şiddetlendirdi. Gelgit değişmeye başlıyor ve merkezi olmayan bir para biriminin yükselişi. Bu beklentileri karşılamak için, paranın temel ilkelerinin karşılandığından emin olun. Bu hesap birimidir ve görünmez, sağlam ve kabul edilebilir olmalıdır. Yönetim ekipleri ve topluluklar, özellikle bu toplantıların kabulü şartlarına uymaktadır. Bunun başarılı bir para biriminin temeli olduğuna inanıyoruz. Uygulanabilirlik ve devlet destekli “yasal ihale” yasaları olmadan bunu yapmayı planlamazsanız,

PYC nasıl satın alınır?

Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, PYC hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, gezinti çubuğuna gidin ve Para Yatır düğmesini tıklayın. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dalgalanma (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Nakit (BCH), Dogecoin (DOGE), Vinance Coin (BNB), Monero (XMR) Üzerinden Depozito Seçenekler), Dashcoin (DASH), Ethereum Classic (ETC), Bittorrent (BTT), ZCASH (ZEC), Tron (TRX), Neo (NEO) ve Perfect Money (PM). Lütfen istediğiniz seçeneği seçin ve para yatırma işlemini tamamlamak için talimatları izleyin. Para yatırma işlemi tamamlandığında, bakiye hesabınıza yansıtılır. Şimdi PYC'yi "PYC Satın Al" düğmesiyle satın alabilirsiniz. Tebrikler, şimdi PYC belirtecinin gururlu sahibisiniz.

PYC mucitin şansı

Blockchain'nin ortaya çıkmasıyla birlikte son yıllarda kripto dünyasında çok şey değişti. Küresel blok zinciri teknolojisi ve kripto para biriminin bu en umut verici senaryosunda, PYC madencilik, borç verme ve takas için dijital platformun gücünden yararlanmak üzere konuşlandırılmıştır. Bitcoin'e yatırım yapan ilk birkaç kişi mükemmel yatırımlar yapıyor. Artık PYC'de ilk yatırımcı olabilirsiniz. Şimdi yatırım yaparak, süreç değişikliklerinden ve avantajlarından yararlanabilirsiniz.
Misyonumuz, dünyadaki insanları blok zincirleme işlemleri yaparak güçlendirmek. PYC ile doğrudan işlemler hızlı, verimli ve özel olarak yapılabilir.
PYC ile işletmeler ve bireyler, ödemeleri göndermek ve almak için esnek seçeneklere sahiptir. Sadece tüccarlar ve küçük bireyler arasında büyük ölçekli işlemleri yapabilmek için uygun entegrasyon ve araçlar sağlamaya geçin.

özellik

PYC, güvenilir bir ekosistem kurmanın altyapısı olan çeşitli, entegre, dağıtılmış ve güvenilir bir ağdır. Kripto para birimlerinin hemen ödenmesini sağlayan bir teknoloji için küresel bir patent bekliyor. Başlangıçta PYC'de acil ödemeler yapılsa da, patentlerimiz Bitcoin ve diğer şifreleme işlemlerini de kapsar. Hemen KABUL PYC'ye kolayca entegre edilebilecek bir API geliştiriyoruz. Bu, bir e-ticaret sisteminin anında ödeme sağlamasına izin vermenin kolay olduğu anlamına gelir.

cüzdan

Yatırımcılar, PYC'nin hedef platforma bir şans vereceğini bilmekten memnuniyet duyacaktır. Sen Android Tor Cüzdan, Windows Tor Cüzdan, OSX Tor QT Cüzdan, OSX Tor Cüzdan, Linux Tor Cüzdan, Linux Tor QT Cüzdan cüzdan indirebilirsiniz. ICO'yu tamamladıktan sonra, Payercoin.com adresinden indirebilirsiniz.

işlem

Maksimum performans, esneklik ve hız arayan aktif yatırımcıların zorlu ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış güçlü bir işlem platformu paketi ile işlem yapın. Birkaç tıklama ile tüm popüler para birimleri arasında döviz değişimi yapın. PYC, ticaret fırsatlarını tek bir yere getirmekle gurur duyuyor.

Madencilik havuzu

Madenciler, PYC madenciliği için özel olarak tasarlanmış çok verimli madencilik ekipmanlarıdır. Madenci havuza bağlanır. Birçok havuz olduğundan, Payercoin.com seçilen havuza bağlanabilir. Bu, en karlı kombinasyonu bulmanıza yardımcı olacaktır.

Yönlendirme Komitesi

Yönlendirme URL'nizi tanıtın veya arkadaşlarınızla, ailenizle ve bunu kullanarak kayıt yaptıran herkesle paylaşın; otomatik olarak yönlendirme olarak kayıt olunacak ve web sitesini her kullandığınızda komisyon kazanacaksınız! Kullanıcıları Payeercoin.com adresine yönlendirerek% 15 komisyon kazanın!

temsilci

50'den fazla yönlendirmeniz varsa, bir Payercoin.com temsilcisine başvurabilirsiniz! Bir temsilci olarak seçilirse, kayıtlı e-posta ile bilgilendirileceksiniz. Tüm temsili faaliyetler için minimum 100,00 dolar ve maksimum 10,000,00 dolar bonus kazanacaksınız.

Güvenli ve güvenli platform

Çok güvenli ve güvenli bir ödeme kanalıyla, tüccarlar fon transferini garanti eder. Şeffaf bir ücret ve komisyon mekanizması, en güvenli çevrimiçi alışverişi en güvenli hale getirir.


Dağıtım belirteci

ICO katılımcıları için% 85 Airdrop, ön satış
% 6 madencilik için ayrılmıştır
% 5'lik takımlar için ayrılmıştır.
% 2'si danışmanlara ayrılmıştır.
% 2 ödül kampanyası.

PYC özellikleri

Türkçe Adı: Payeercoin
Sembol: PYC
Standart: ERC-20
Platform: ETH
Ondalık sayı: 18
Toplam tedarik: 50.000.000 PYC
İletişim: 0xb5654e3220ed8302415fb5f9241d5df5a9ca7935
Ayrıntıları Görüntüle: Etherscan Explorer

Yol haritası

JAN-FEB: PYC Fırtınası ve Konsept Geliştirme Yöntemi
MAR-APR: Payeercoin.com PYC projesini resmen yönetti
6 Mayıs: Beyaz Sayfa ve Açılış Sayfasını Tamamla
Temmuz: PYC madeni para oluşturma ve hava damlası
AUG-SEP: Ödül ve ICO uygulaması
SEP: PYC dış değişimi ve PYC madeni para gönüllü borç verme programı
Ekim: PYC yığın programı ve PYC madencilik programı
Kasım: PYC değişim programı
Aralık: Kripto eşanjörünün piyasaya sürülmesi

Takım

John Samuelson: CEO / Kurucu
Ronald James: kurucu ortak
William Taylor: CTO
Ayna: Koordinatör

bilgi

Web sitesi: https://www.payeercoin.com/
HAYIR konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5173221.0
Telgraf: https://t.me/payeercoin
Facebook: https://www.facebook.com/payeercoin/
Twitter: https://twitter.com/


Yazar : elmanta04

Bitcoin Profili : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2664596

Cüzdan Adresi : 0x2133DE7E674296CD7D38A7eD738ff1aB6F783E78

Komentar

Postingan populer dari blog ini

(2Ether) Ein stabiles ETHEREUM FORUM

KAPPI Network

Tokenswim