CurioInvest Reviews - Dijital dünyaya koleksiyonlar getiriyor

CurioInvest Reviews - Dijital dünyaya koleksiyonlar getiriyor

Снимок экрана 2019-08-19 в 19.10.22.png

Yatırım konusu uzun zamandır toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olmuştur. Bence bunu duymuşsunuz ve örnek olarak biliyorsunuz. Ama şu anda dünyamızda ne tür yatırımların olduğunu merak ettiniz mi ?! Hangileri karlı ve daha az riskli ?! Ve çok karlı, aynı zamanda en riskli olan nedir ?! Aslında, kendi kullanımınız için ne tür bir yatırım seçtiğiniz önemli değildir. Ne de olsa, her birinin avantajları ve dezavantajları vardır.

Bugün, tahsil edilebilir araçlarla ilgili olan bu tür bir yatırım hakkında konuşacağız. Hayatınıza birçok kez bu tür bir yatırım duyduğunuzu ve eski araba modelleri toplamanın bu pazarın kârlı varlıklarından biri olduğunu biliyorsunuz. Ne söyleyebilirim ki, 2018’deki bu varlık türü, bu tür toplama alanları arasında% 289’da en yüksek kâr yüzdesini gösterdi, örneğin: mücevher 125%, çeşitli tahsil paralar 182%,% 147 şarap ve% 73 saatler.


Sorunlar

Ancak, ilk bakışta ne kadar umut verici gözüktüğü önemli değil, aynı zamanda bir takım ilgili problemleri de var. Herhangi bir tahsildarın otomobilinin satın alınmasıyla ilgili çok sayıda unsurun etkilenmesi. Mevcut sorunların tam olarak anlaşılması için bazılarını düşünmeyi öneriyorum:

Tahsil araçlarının potansiyel yatırımcılarının karşılaştığı ilk ve muhtemelen en zor şey, bu yüzden arabanın gerçekliğini karmaşık bir şekilde inceliyor. Bu her zaman etkili ve bütçe olmadığından;

ikinci sık karşılaşılan sorun, bu yatırım segmentine girişin yüksek eşiğinin yanı sıra, bazı durumlarda üyeliğin başka bir ek maliyete değdiği özel kulüplere katılım için gereken işlemdir;

üçüncü sırada, işlemlerin likiditesinin yanı sıra opaklığı etrafında dönen artan r maliyetleri gibi yaygın bir problemdir;

aynı dört sorunu, yatırımcının sermayesinin devlet için, sadece bir tahsildarın arabasını satın alması gereken değil, aynı zamanda sigorta ettirebilmesi ve bunun için az miktarda para tahsis edebilmesi için de yüksek düzeyde bir gereksinim olduğunu kapatmaktadır. bakım, aracın durumunu doğru biçimde muhafaza etmek için.

Doğal olarak, bu sorunların her biri tüm büyük endüstrinin ayrılmaz bir parçasıdır. Bununla birlikte, komplekste, çok sayıda sürücünün dünyamızda çok karlı bir yatırım yönünün bir parçası haline gelmesini önleyen çok önemli bir engel oluşturmaktadır.


Proje hakkında

Bugün size anlatmak istediğim proje, bu alandaki deneyimlerini birleştirerek ve bu ortamda yeni teknolojiler sunarak yukarıdaki sorunları ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Bu fikirlerin bir işbirliği denir - CurioInvest. CurioInvest projesini basit kelimelerle tarif edersek, CurioInvest'in dünyanın dört bir yanından gelen koleksiyonerlerin nadir otomobiller satın alabilecekleri ve daha sonra hak ettikleri temettüleri alabilecekleri belirtilmiş bir platform olduğunu güvenle söyleyebiliriz.

Söylediğim gibi, bu projeyi geliştiren ekip, toplama araçları pazarında uzun yıllara dayanan deneyime ve ayrıca Mechatronik GmbH (yüksek kalitede uzmanlık sağlamak isteyen bir kuruluş) ile doğrudan işbirliğine sahiptir. Ayrıca, CurioInvest ekibi, tahsil edilebilir araç ticareti konusunda zengin bir deneyime sahiptir, yüksek yatırım notu anlamına gelir ve ayrıca CurioInvest'in tüm ilkelerinin etkili bir şekilde yönetilmesine olanak tanıyan bir dizi başka yüksek kaliteli ortaklığa sahiptir.


Tasarım özelliği

Diğer herhangi bir proje gibi, CurioInvest'in de yeni blok zinciri alanının tüm yapısının inşa edildiği temel küresel hedefleri ve planları vardır. Bu nedenle CurioInvest, koleksiyon güvenliği belirteçlerinin küresel arenasında öncü bir rol üstlenmek için çabalıyor.

Bunun ne anlama geldiğini açıklamak için çok uzun sürmesi gerektiğini sanmıyorum. Bu, tüm CurioInvest token kullanıcılarının, satın alınan varlığın korunması ve korunması için tüm ilgili prosedürleri almasının yanı sıra, yüksek kaliteli toplama araçlarının alımına katılabileceği anlamına gelir. Ayrıca, tüm bu işlevler ve seçenekler, her bir bireysel işlemin güvenli bir şekilde saklanacağı ve herhangi bir hacker müdahalelerine karşı korunacağı blok zinciri ağının şeffaf yapısı içinde mevcut olacaktır.


Avantajları

Bu sistemin klasik klasik otomobil pazarındaki avantajlarına gelince, ilk bakışta düşündüğünüzden çok daha kolay:

ilk olarak, CurioInvest, varlık belirteçlemesi sayesinde müşterinin yatırım varlıklarına likidite sağlayabilecektir. Ayrıca% 20/30 fazla ödeme şeklinde ek "sözde" israfı hariç tutmak;

ikincisi, CurioInvest'te tokenize edilmiş sistemin varlığı, tüm tahsil otomobillerin sevenlerine, bu tür varlıklara yatırım yapmakla ilişkili risklerini çeşitlendirmelerini sağlayacaktır. Bu nedenle, sermayenizi iki farklı otomobilde eşit olarak dağıtarak;

üçüncü olarak, blockchain ağı sayesinde, CurioInvest platformu tüm kullanıcılarına bağımsız, güvenilir, güvenli ve şeffaf bir ortam sunar. Kullanıcıların, bürokrasi, yüksek ücretler, sınırlı giriş eşiği, başka koşulların bulunmaması ve ayrıca kapışmak isteyen bazı aracıları dışlamak gibi geleneksel tahsil araçları pazarının bu olumsuz yönlerini ortadan kaldırabilecekleri yerlerde işlemlerin herhangi birinden haberleşme.

Dahası, CurioInvest'in yararları burada bitmiyor. Sonuçta, şu an için en önemli şey, CurioInvest'in ortaya çıkmasının, CurioInvest Mercuria Helvetica AG'nin mevcut bağlı kuruluşu için mantıklı bir çözümden başka bir şey olmadığı gerçeğidir. Sırasıyla Mercedes-Benz, Ferrari ve 500'den fazla başka nadir otomobil koleksiyonu markaları gibi otomotiv şirketleri ile çok sayıda ortaklığa sahiptir.


Jeton

Daha önce tahmin ettiğiniz gibi, iç belirteç CurioInvest'in dağıtımı, modern teknolojiler ve sözde kitle fonlaması denilen pahasına gerçekleştirilecektir. Her belirteç, menkul kıymet sayısının çözünmez bir uluslararası kimlik kombinasyonuna sahiptir ve ayrıca diğer dijital borsalarda gelecekteki satışlara hak kazanır. Koleksiyon nesnelerinin maliyetinin bir iç simge CurioInvest formunda nasıl gösterileceği hakkında daha ayrıntılı bilgi, bunun yanı sıra diğer ilgili işlemlerin yanı sıra, projenin teknik dokümantasyonunda veya resmi web sitesinde bulabilirsiniz.


Sonuç

CurioInvest hakkındaki incelemesini özetleyerek, sadece birkaç önemli kelime eklemek istiyorum. Projenin gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetler kayıtlıdır. Bu kuruculardan bu yana İsviçre ve Lihtenştayn'daki tüm gerekli yasal prosedürleri geçti. Dahası, Lihtenştayn'ın yasal çerçevesi, CurioInvest'in belirteçlerini kesinlikle yasal olarak, Avrupa Birliği ve Norveç ve İzlanda gibi ülkelerde satış yoluyla dağıtmasına izin vermektedir.

Bu nedenle, yukarıdakilerin hepsine dayanarak, projenin resmi kaynaklarına giderek daha derinden ve daha derinlemesine bu projeyle tanışmak için harika bir fırsatınız var. Sonuçta, burada resmi telgraf sohbet geliştirme ekibinin yanı sıra CurioInvest ile ilgili tüm gerekli teknik belgeleri bulacaksınız. İstediğiniz zaman tüm sorularınızın bir listesini sorabilirsiniz.


Resmi kaynaklar projeleri CurioInvest:



Yazar: elmanta04


Cüzdan Adresi: 0x2133DE7E674296CD7D38A7eD738ff1aB6F783E78

Komentar

Postingan populer dari blog ini

(2Ether) Ein stabiles ETHEREUM FORUM

KAPPI Network

Tokenswim